Frederiksborg Trop

 

 

Velkommen til Frederiksborg Trop!

 

Frederiksborg Trop dyrker det traditionelle spejderarbejde og lægger stor vægt på de grundlæggende idealer indenfor spejderbevægelsen, som er: friluftsliv, kammeratskab, samarbejde og hjælpsomhed. Udover at bibringe børnene en lang række praktiske færdigheder skal spejderlivet hos Frederiksborg Trop, udvikle deres forståelse og ansvar for medmennesker, miljø og samfund.

Det er ikke et mål i sig selv, at alle skal være teknisk dygtige spejdere. Derimod er det et vigtigt mål at gruppen trives og fungerer og at hver enkelt opøves i samarbejde og tolerance. 

Vi har selv bygget vores hytte også kaldet "Krudthuset" Det har taget mange år og en stor frivillig indsats fra ledere, forældre og spejdere, at få hytten bygget og omgivelserne op på den høje standard vi har i dag.

Spejderarbejdet er på alle alderstrin bygget op omkring grupper - bander, kobler og patruljer - hvor børnene trænes i samarbejde og i at lede og blive ledet af hinanden.

Denne vekselvirkning, hvor børnene over et længere tidsforløb skiftevis lærer at indpasse sig og tage lederansvar, er et godt fundament for senere at kunne indgå i et fælleskab, hvad enten det er i familielivet eller på arbejdspladsen.

På de større alderstrin indgår konkurrence mellem grupperne som et væsentligt element. I denne sammenhæng fokuseres i høj grad på holdpræstationen og den enkeltes betydning for helheden.    

DEL PÅ:

Vores hytte "Krudthuset" ligger på

Sophienborg alle 55

3400 Hillerød

 

NB: Skt. Hans er aflyst i 2020 pga. Covid 19.

Vi afholder altid Skt. Hans den 23. juni på spejdergrunden ved vores hytte.

Man er velkommen til at tage sin madkurv med, vi tænder op til alle på den store grill. Der er mulighed for køb af drikkevarer og hjemme bagt kage fra kl. 17.30.

Bålet tændes kl. 20.00. Alle er velkommen!

Vi opfordre alle forældre til at bage en kage til kageboden. Kager kan afleveres i hytten fra kl. 16.00